15.05.2021. Subota

 
NAŠI PARTNERI
2_3.jpg
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
Savez za skolski sport Srbije
Savez za skolski sport Srbije
2_4.jpg
Savez za skolski sport Vojvodine
Grad Subotica
Grad Subotica
Vesti
Savez za školski sport Srbije obeležio 50 godina postojanja
07.03.2020.

Savez za školski sport Srbije svečanom proslavom obeležio je 50 godina postojanja što je bio povod da se uruče mnogobrojna priznanja i zahvalnice zaslužnima za doprinos i razvoj školskog sporta.

Povodom 50 godina postojanja Saveza za školski sport Srbije održana je svečana proslava jubileja na kojoj su uz predstavnike MOS, OKS, prisustvovali čelni ljudi Sportskih igara mladih, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Beograda i predstavnici velikog broja nacionalnih granskih saveza.

Uručena su priznanja i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima i institucijama, a Radoslav Svirčev generalni sekretar Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Grada Subotice jedan je od nagrađenih za razvoj i popularizaciju školskog sporta. Radoslavu Svirčevu koji je učešćem u SOŠOV-u 1989. godine sa OŠ „Kizur Ištvan“, vodeći žensku odbojkašku ekipu, započeo karijeru vezanu za školski sport plaketu za doprinos i razvoj u toj oblasti uručio je Loran Petrinka, predsednik Međunarodne federacije za školski sport. Ovo priznanje je ujedno i priznanje za kompletan Savez za školski sport i pedagoge fizičke kulture Grada Subotice.

359_1.jpg