05.06.2020. Petak

 
NAŠI PARTNERI
2_3.jpg
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
Savez za skolski sport Srbije
Savez za skolski sport Srbije
2_4.jpg
Savez za skolski sport Vojvodine
Grad Subotica
Grad Subotica
Vesti
Izuzetno posećen seminar za profesore fizičkog i zdravstvenog vaspitanja
03.02.2019.

U Subotici je, u subotu, 2. februara, u svečanoj sali Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić", održan izuzetno posećen seminar na kojem je prisustvovao veliki broj nastavnika i profesora fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

Seminar je održan u saradnji Saveza za školski sport i pedagoga fizičke kulture Subotice i Društva pedagoga fizičkog vaspitanja Vojvodine. Obuhvatio je nekoliko tema: Zakonska regulativa za planiranje i realizaciju nastave orijentisane na ishode učenja, Šta su to ishodi učenja?, Primena ishoda učenja u planiranju nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, Vrednovanje ostvarenosti ishoda učenja, odnosno radionice Godišnje – globalno planiranje, Mesečno – operativno planiranje, Priprema za čas fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

Predavači na seminaru bili su Jasna Đukić, predsednik Društva pedagoga fizičkog vaspitanja Vojvodine, Višnja Đorđić, redovan profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, Goran Petrović i Svetlana Mirčić Vukobrat, profesor fizičkog vaspitanja, dok su prisutne pozdravili Siniša Repija i Radoslav Svirčev, predsednik i generalni sekretar Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Subotice.

298_1.jpg

Fotogalerija sa seminara